Kaiken alku

Kaikki alkoi äitienpäiväkonsertista vuonna 1987. Tuolloin estradilla esiintyivät Paula Koivuniemi, Eino Grön ja Jaakko Salo orkestereineen. Avausvuoden juhliin liittyy myös ohjelmapaketti Suomi 70 vuotta. Yleisön paikalle houkutteli Veikko Sinisalo, pitkäaikainen yhteistyökumppanimme, kuten edellä mainitutkin.

"Tyvestä puuhun noustaan" on sanonta jota Montteeri ei noudattanut. Olemme alusta alkaen halunneet olla määrätynlainen johtotähti Tampereen musiikkitoiminnassa. Muistitiedon mukaan Montteeri oli ensimmäinen konserttijärjestäjä Tampere-talossa talon ulkopuolelta, sekä kaiketi jopa ensimmäisen julkisen tilaisuuden Tampereen Työväen Teatterin uusissa tiloissa toimeenpannut. Silloin mukana olivat mm. Mauno Kuusisto, Kati Helena ja Jukka Virtanen.


Taitavat tenavat ja senioritähdet
Tenavatähdet oli aikansa ilmiö. TV-ruuduista jännitettiin omien lasten ja naapurin mukuloiden menestystä. Lapsikatrasta TV-kameroiden edessä johti Seppo Hovi, joka on tuttu kasvo myös Montteerin järjestämissä estradikonserteissa. Lahjakkaat esiintyjät vuosien varrella, kuten Timo Turunen, Harri Raatikainen, Anu Salminen, Konsta Hietanen ja Johanna Virtanen, tekivät konserteista menestyksen. Timo Turunen lauloi “Miten minä olen muistanut sinua” – ja yleisö ihasteli.

Maailman tenavatähdeksi voidaan varauksetta kutsua Robertino Loretia, joka aikanaan valloitti tenavana Suomenkin. Hän esiintyi v. 1988 mm. Tampereella yliopiston juhlasalissa ja myös Lahden Sävelessä Eino Grönin, Jaakko Salon ja Montteerin oman miehen, Jori Flinckin, toimiessa tapahtuman isäntäväkenä. Komeasti soivat Romantica, La Paloma ja O sole mio. Lahden Sävelen kotimaisina esiintyjinä olivat mm. Tamara Lund, Arja Saijonmaa, Reijot Kallio ja Taipale, Kari Tapio ja Taneli Mäkelä.

 

 

>

   

Yhteystiedot  

Yhteystiedot:
Montteeri Oy
Käyntiosoite: Silmäkkeenkatu 5E16,
33560 Tampere
p. 050-349 6534
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Toimitusjohtaja Tero Flinck
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
   
© Montteeri Oy 2015