Takaisin

Teron blogi 2011-2012

3.11.2012

Mikko Niemelä mestari 2012 
Raija Bernitz, Tarmo Teräs ja lauluyhtye Viilikset luokkavoittajat
Pyhäinpäivä Huittisten Risto Ryti-salissa huipentui kolmituntiseen finaaliin, joka tarjosi uusien sävellysten kavalkaadin. Seniorilaulaja SM-tittelin valloitti Mikko Niemelä Sapsalammelta. Naisten parhaaksi ja samalla myös +60-sarjan voittajaksi arvosteltiin Raija Bernitz  Muurikkalasta. Kokonaiskilpailun 2. oli Kai Niemelä Raatalasta ja kolmanneksi lauloi Juanita Hoffren Riihimäeltä. Tarmo Teräs Kempeleeltä oli paras +70-sarjassa ja lauluyhtyeitten voiton korjasi Kotkan Viilikset. Seniorimestari 2005 Eija Hinkkalan juontamassa loppukilpailussa esiintyivät myös vuoden 2011 mestarit Kimmo Lindegren ja Kaija Pietilä

 14.10.

SENIORILAULAJA SM-FINALISTIT ratkottiin Ähtärin Mesikämmenessä 12.-13.10. Finalistien nimet löytyvät tutulta sivultamme. Finaalin liput laitetaan julkiseen myyntiin ensi viikolla eli nyt kannattaa tehdä oma lippuvaraus Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

6.10.

Ähtärin välierät 12.-13.10. Laulujärjestys Seniorilaulajat sivulla. Ähtärissä on paljon tekemistä musiikin, laulun ja tanssin lisäksi - kylpylä, eläinpuisto ym. Kannattaa lähteä mukaan rientoihin! Niin, 3.11. Huttisten Risto Ryti-salin finaalilippuja voi varata esim Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

24.9.

Tämän viikon perjantai ja lauantai lauletaan Ikaalisten kylpylässä kahdet Seniorilaulaja SM-puolivälierät. Perjantaina aloitetaan klo 20 ja lauantaina klo 20.45. Tervetuloa kaikki viihtymään ja nauttimaan hyvästä musiikista Seniorilaulajien tahtiin!

16.9.

Pe-la 14.-15.9. Karjalohjan Päiväkummussa laulettiin 1.puolivälierät - jatkoon selviytyi 16 laulajaa joiden nimet tutulla sivulla. Kahden viikon päästä lauletaan seuraavat puolivälierät Ikaalisten kylpylässä ja sen karsinnan tilanteen ja tason mukaan saattaa vielä joku (jotkut) Karjalohjalla mukana olleista päästä mukaan Ähtärin välieriin. 

3.9.

Jatkopaikat ja laulujärjestys arvottu - löytyvät tutulta sivulta. Jos huomaat virheen nimesi, kotipaikkasi tai ikäsi suhteen, niin ilmoita meille pikaisesti ja korjaamme asian. Laulujärjestyksiin saattaa tulla "virityksiä" mutta pääosin näin.

KONSERTIT- sivulla kannattaa käydä katsomassa mitä hienoja tapahtumia syksy tuo tullessaan. Kaikkien konserttien ennakkomyynti hyvässä vauhdissa - nopeasti varaamaan omat paikat.

26.8.
Puolivälieriin Karjalohjan Päiväkumpuun ja Ikaalisten kylpylään selviytyneiden nimet löytyvät omalta sivultaan - 76 henkilökohtaisen kilpailun laulajaa sekä kolme suoraan finaaliin mukaan päässyttä lauluyhtyettä. Käy katsomassa You tubesta - "Tero Montteeri":lla löytyy jatkajia...
Joudumme tekemään kovasti työtä jokaisen ilmoittatuneen laulajan osalta ja siksi on TOSI IKÄVÄÄ kun peruutuksista ei viitsitä ilmoittaa etukäteen! Ymmärrämme että peruutuksia tulee mutta sitä emme ettei niistä voi ilmoittaa etukäteen kilpailun järjestäjälle!

25.8.
Seniorilaulaja SM-alkukilpailut käyty. Viimeinen alkuerä laulettiin lauantaina Siilinjärven Kunnonpaikassa. Iltaa johti parin vuoden takainen mestari Kai Gideon joka teki muistiinjäävän Elvis setin tanssien päätteeksi. Yhtenä tuomarina mukana mestaritar 2007 Pirjo Tossavainen - hänellä olikin tiukkoja asiantuntijan mielipiteitä, kiitos! Säestys tietysti Arton tuttu ja turvallinen tanssiorkesteri.

19.8.
Seniorilaulaja SM-alkukilpailu laulettiin eilen lauantaina Härmän kylpylässä, joka on remontoitu tosi hienoon kuntoon. Hyvä meno, sali täynnä yleisöä ja paljon tasokkaita kilpailijoita. Arto, Hannu, Lasse ja Martti hoitivat homman tuttuun tyyliinsä. Tuomaristossa istui tällä kertaa mestaritar Eila Niskala, kiitos Eila vankoista mielipiteistäsi! Jatkoon selvinneiden nimet tutulta sivulta. 

6.8.
Mukavat laulun täyteiset päivät takana Hattulan Petäys Resortissa. Ensimmäisenä iltana karaoketanssit - paikalliset ihmettelivät kuinka kovatasoisia kaikki illan laulajat olivat... Seniorilaulajiahan ne. Toinen päivä: aamusta pienois- ja fresbeegolfia, tikanheittoa, saunaa ja uintia. Lounaan jälkeen koulutuksen vetäjä Pasi Kaunisto yllätti ja toi paikalle myös ihastuttavan tyttärensä Miljan joka antoi myös hyviä vinkkejä esiintymiseen. Koulutuksen tärkein anti oli että pysy omana itsenäsi, älä pyri matkimaan ketään ja löydä "itsesi näköisiä" lauluja. Puhuttiin ja neuvottiin myös erilaisia rentoutumisen muotoja ennen esiintymistä. Milja ja Pasi esittivät yhdessä kaksi laulua, ei ole omena pudonnut kauaksi puusta Kauniston perheessä - MILJA ON HUIPPU! Alkuillasta MESTARIT Ari Maatiala, Jouko Lukkonen, Kai "Elvis" Gideon, Erkki Vanhatalo, Eija Kettunen, Risto Iirola, Kaija Pietilä, Kimmo Lindegren ja lauluyhtye AmA (Aino-Inkeri Lehtimäki, Maire Salmi ja Anja Möykkynen) pitivät upean konsertin - saliin jouduttiin kantamaan tuoleja ympäri taloa koska yleisöä kertyi paikalle niin paljon. Myöhemmin illalla tanssittiin Seniorilaulaja SM-kilpailun tahtiin Kuurilan Martin juontaessa ja säestyksestä vastasivat tutut Arto Ranta, Hannu Heikkilä ja Lasse Laakso. Jatkajien nimet Seniorilaulajat sivulla.
Juha Neuvonen taltioi konsertin ja kilpailun. Jatkajien esitykset tulevat you tubeen katsottaviksi ja MESTARIT-konsertista kuvattu DVD on tilattavissa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

31.7.
Kesä jatkuu vielä vaikka syksyä kohti onkin jo käännytty. Seniorilaulaja SM-finaali lauletaan Huittisten Risto Ryti-salissa la 3.11. Sali on toimiva ja akustiikaltaan hyvä - MUTTA yleisöä saliin mahtuu "vain" 400. Jos haluat varmistaa paikkasi salista, kannattaa varaus tehdä ajoissa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 03-222 4995.

17.7.
Elämän tie - 20v kuninkaallisina, Kaija Pohjola ja Jaska Mäkynen - Juha Neuvonen taltioi Lahden Sibeliustalon konsertin jossa ovat mukana myös Kauko Simonen ja lauluyhtye Aikamiehet. DVD:n voi tilata Montteerista hintaan 20€. 
Konsertin luottorumpali Harri Mutkalle isot Onnittelut! Hän voitti Seinäjoen Seniorisarjan!

28.6.
Montteeri Oy muuttaa kuun vaihteessa, löydät meidät osoitteesta Silmäkkeenkatu 5, muut yhteystiedot pysyvät ennallaan,
puh 03-222 4995 ja Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Pidetään yhteyksiä!

3.6.
Aivan järjettömän mukavat neljä vuorokautta takana päin - väsynyt mutta onnellinen! Pärnussa käytiin tiestysti Seniorilualaja SM-kilpailun alkuerä, jatkajien nimet löytyvät Seniorilaulajat sivulta - Onnittelut heille!
Karaokea laulettiin tuttuun tapaan Kuurilan Martin johdolla kahtena iltana hotelli Söpruksen ravintolassa. Karaoken jälkeen kuului vielä "jatkoja" monelta suunnalta.
Golf-kilpailun, Montteeri Mastersin, voitti äärimmäisen niukalla yhden pisteen erolla Jukka Kivimäki. Toiseksi tullut Tero Flinck johti kilpailua 17 väylän jälkeen mutta meri "imaisi" pallon viimeisellä väylällä ja peli oli menetetty. Kolmanneksi tuli Harri Tamminen, joka saattaa "niukasti" hävitä myös maajoukkue-golffarityttärelleen Nooralle. Pärnusta ajettiin yhdeksi vrk:ksi Tartun kaupunkiin jossa oli kova säpinä koulujen päättymisen sekä samana iltana pelatun Viro-Suomi jalkapallomaaottelun johdosta (Suomi muuten voitti 1-2). Ruokailu Ruutikellarissa, vierailu kylpylähotelli Päiväkummun ravintolapäällikkö Marjatta Nikanderin ja hänen miehensä Harrin Viron kodissa, laululavalla esiintyminen ja kasvitieteellinen puutarha - paljon ohjelmaa yhteen vuorokauteen.
Perinteisen matka-arvonnan päävoiton, huippukameran, voitti jo toisen kerran Flinckin Jori. Kannattaa lyöttäytyä lottoporukkaan hänen kanssaan. Matkan onnistumisen varmisti Sirpan bussimatkat ja huippumukava kuljettaja Ilkka Viitanen.

MUKAVA MATKA - KIITOS KAIKILLE MUKANAOLLEILLE

6.5.
Viikonloppuna laulettiin Karjalohjan Päiväkummun alkuerät. Illat jounsi mukaansa tempaava Kai "Elvis" Gideon ja tuomaristossa tällä kertaa mm mestari 2011 Kimmo Lindegren. Jatkoon selviytyneiden nimet "puolivälierät"-sivulta. Juha Neuvonen kuvasi jälleen laulajat ja jatkajat löytyvät YOU TUBEsta näinä päivinä. Kiitos Marjatalle Päiväkumpuun - olihan taas mukava viikonvaihde!

15.4.
Seniorilaulaja 2012 ensimmäiset alkukarsinnat laulettiin 13. ja 14.4. hotelli Ellivuoressa. Laulajia säesti tuttu ja turvallinen IKIVIHREÄT - Arto Ranta, Hannu Heikkilä ja Veli-Matti Paukkunen. Illat isännöi Martti Kuurila ja tuomaristossa istui mm Kaija Pietilä. Jatkajien nimet löytyvät "puolivälierät"-sivultamme. You tubesta voit katsoa luvan antaneiden esitykset - hae nimellä Montteeri, sen alta löytyvätlauluesitykset. 
Ensi kesän Viron matkalle vapaana muutama paikka - lue matkasta enemmän Bulletinistamme joka löytyy Galleria-sivulta. 

5.3.
Huittisten Seniorimessuilla kerrottiin yleisölle ensimmäistä kertaa tämän vuoden finaalipaikka - helposti ja luonnollisesti se on Huittisten Risto Ryti-sali, joka lauantainakin oli lähes täysi kun Kaija Pohjola ja Jaska Mäkynen esiintyivät siellä. Yleisö taputti seisaallaan artistit kahdesti takaisin lavalle, hieno tunnelma ja asiantunteva yleisö.

23.1.
Linkki Bulletin 1/2012 lehteen löytyy galleria-sivulta, kannattaa tutustua - kevään konsertit, Seniorilaulaja SM, kesän matkat ym ym

 

22.10.2011

Finaali laulettu, voiton vei upea basso Kimmo Lindegren, toisen ja naisten mestari Kaija Pietilä, kolmas Heikki Rahko. 60+ sarjann voiton vei Riitta Rauhala ja 70+ sarjan Risto Iirola. Lauluyhtyekilpailun paras oli Trio Ama. Moron yleisöäänestyksessä sai eniten ääniä Kaija Pietilä. Onnittelut voittajille!

Lauluviikko Pärnussa 7.-13.8.2011

Matkalaisia oli mukana kaksi bussillista ja saamamme ensipalaute on ollut pelkästään positiivista.
Ohjelma oli monipuolista monine konsertteineen, esityksineen, kilpailuineen ym. Seniorilaulaja SM-kilpailuita jo pari vuotta juontanut Martti Kuurila hoiti Pänunkin juonnot, karaoket ja ehti vielä kirkkoonkin esiintymään. Kirkkokonsertin muut esiintyjät olivat Eija Kettunen, Erkki Vanhatalo ja Arja Löytynoja, säestyksestä huolehti Vesa Tuomi.
Mestarit-konsertissa esiintyivät (edukseen) Eija Kettunen, Raija Koso, Eija Hinkkala, Erkki Vanhatalo, Hellin Leed, Jouko Lukkonen, Usko Backman, Pirkko Junttila (säestys Tapani Laakkonen), Pirjo Tossavainen ja Ola Mikola. Orkeserina matkalla oli tuttu ja turvallinen Ikivihreät-orkesteri kapellimestarinaan kosketinsoittaja Arto Ranta, bassoa soitti Hannu Heikkilä ja rumpuja Veli-Matti Paukkunen.
Anja Kemppainen veti lupaamansa tanssikurssit ja kurssin käyneet saivatkin uusia rytmejä askeliin jotka sitten punnittiin tanssikilpailussa jonka parhaat palkittiin.
Kesken laulukilpailun alkukarsinnan lavalle nousi yllätysblondi Sussu (Tarja Vuolalle kiitos), näyttävä estraadilla käynti ja upea runon lausunta. Aamiaisravintolassa esiintyivät vuoron perään Pirkko Junttila Tapani Laakkosen säestyksellä sekä Hilkka Malm joka on huuliharpun soiton Suomen mestari, pikantti lisä aamiaiseen. Ola Mikola ja Vesa Tuomi pitivät Georg Ots-konsertin.
Tampereen Seija veti aamujumpat ja Olli Siltanen valmisti upean mutta vaikean fresbee-golf radan hotellin kauniille takapihalle. Naisten sarjan voitti Jenna Silen ja miesten vastaavan Harri Holli jolla oli myös pisin draivi.
Oikeallakin golf-kentällä käytiin pelaamassa maailmankaikkeuden ensimmäinen Montteeri Masters-kilpailu. Kolmanneksi tuli Harri Tamminen, toiseksi itsensä pelasi Risto Iirola ja voiton vei itsekkäästi Montteerin Tero Flinck.
Hollin Harri oli matkanjohtajana Sirkka-Liisa Kaonpään kanssa - olivatkin kekseliäitä sellaisia monine kilpailuineen ja yllätyspalkintoineen.
Matka oli kaikin puolin onnistunut ja monia ilmoittatumisia tuli jo ensi vuodelle jos perinnettä jatketaan...

Vielä mukava juttu: Juha Kärkimaa otti matkalla satoja kuvia - jos haluat nähdä niitä, niin mailaa sähköpostiosoitteesi Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. - saat ohjeet kuvien katsomiseen. KIITOS Juha!

   
© Montteeri Oy 2015